Slide background
Slide background
Slide background

BROGAARDS BAGERI - brød alle kan li'

Traditionel bageri med fødderne plantet solid i den danske jord

KUNDEN ER VIGTIGST

Vore kunder er det vigtigste. Derfor bestræber vi os på at levere den højeste kvalitet til hver kunde, hver dag, året rundt.
Vi rådgiver og vejleder alle typer kunder, både de, der vægter den sunde livsstil og de, der har en sød tand.
Vi sætter en ære i at levere godt bagerhåndværk og vore produkter bliver lavet helt fra bunden af de bedste råvarer. Det gør, at vore kunder kan være sikre på en smagsoplevelse, når de køber vore produkter.
Det er ikke en tilfældigt, at vi leverer høj kvalitet hver dag. Det er resultatet af, at vi prioriterer vore kunder og derfor kun vil producere gode og velsmagende produkter.

OM OS

Brogaards Bageri er et lille »familiært« hold, hvor alle kender deres opgave. Vi er meget fleksible og har altid fokus på kvalitet. Det har vi fordi vore kunder er det vigtigste. For at sikre fremgang, motivation og udvikling er det vort mål at levere godt bagerhåndværk, der indfrier kundens forventninger til fulde. Vi tilstræber altid at overholde aftaler men vi laver også fejl og dem har vi pligt til at lære af.

KRINGLEEKSPRESSEN

Vort seneste tiltag er et et medlemsskab af Kringlexpressen.dk Her har vore erhvervskunder mulighed for at bestille vore varer direkte på nettet og få det hele leveret til døren.

Åbningstider   |   Man/fre: 06:00 - 19:00    |    Lør/søn: 06:00-18:00    |    Helligdage: 06:00 - 16:00